Bushed

Bleh. Het halve huis verhuisd en het is hier nu nog meer war zone dan het anders al is.

En ik ben kapot. Mijn rug, jaja, maar verdorie ook mijn rechterbeen.

Ik had eigenlijk gepland om allerlei te doen tijdens het weekend, maar met die laatsteminuut “oei ah ja we gaan uw huis binnen twee en een halve dag dan half verbouwen” situaties is het er niet van gekomen.

Ja, zaterdagavond had het gekund, maar dan hebben we met ons getweeën in bed in de slaapkamer een oude jongensdroom van mij waargemaakt: samen naar televisie gekeken.

Sandra was daar namelijk al altijd radikaal tegen, in bed naar televisie kijken. Zelfs in die mate dat toen we het huis hier beginnen verbouwen zijn en we overal kabels voor vanalles gelegd hebben (stopcontacten, telefoon, netwerk, televisie), zij pertinent geweigerd heeft om een televisie-aansluiting in de slaapkamer te laten plaatsen.

“Slaapkamer is om te slapen”, was haar redenering.

Maar nu hebben we dus zo’n electrisch bed, dat nog rechter kan gezet worden dan een doorsnee zetel, en zó goed dat dat is om naar televisie te kijken! We hébben er dan wel geen, maar met de computer gebalanceerd op een valiesje tussen ons getweeën leek het er toch een beetje op.

Meteen drie aflevering na elkaar bekeken van een serie die ik al een tijdje staan had, maar nog niet zelf gezien: Heroes. Goed gerief, trouwens.

En voor herhaling vatbaar, dat naar televisie kijken in bed. Spijtig dat het nog een tijdje zal moeten wachten, want vanaf morgen slaapt Anna weer in onze kamer. Zucht.

Doe mee met de conversatie

8 reacties

  1. Heroes begint morgen (eindelijk) weer opnieuw in de VS. Niet slecht, maar mankeert wat drive heb ik zo den indruk, ‘t sleept allemaal nogal lang aan. (Blijf trouwens weg van Numb3rs, vreselijke serie)

  2. Uit principe heb ik geen tv in de slaapkamer, ik mag er niet aan denken, dan blijf ik de hele nacht naar het ding kijken. San heeft groot gelijk: slaapkamers zijn voor te slapen, lezen (dat durf ik echter wel de hele nacht soms doen) en dan verder ook voor wat twee (of met meerdere) mensen nog zoal graag doen. (Maar dat is dan niet zo principieel, kan ook op de keukentafel bijv. 🙂

  3. Heroes valt mee, ik heb de indruk dat het soms wat langdradig en traag wordt om dan ineens te versnellen, maar de verhalen zijn – over het algemeen – intrigerend en interessant. Hopelijk kunnen ze het zo houden.

    Trouwens, het “laptop+aflevering+bed”-gegeven is iets wat we al een jaar-en-een-half of zo succesvol toepassen in het weekend, gevaar is dat je – na één aflevering van teen of tander – algauw zegt van: allez nog eentje. Voor de rest aan te raden, al zegt iets in mijn dat je vrouw gelijk heeft – slaapkamers zijn om in te slapen – en die activiteiten waar Huug naar verwijst.

  4. Heroes, verslavend spul. Ik had ook al een tijd die eerste 11 chapters staan. Met gevolg dat ik er donderdagavond aan begon en vrijdagochtend de laatste over mijn scherm zag rollen.
    Laptops hebben bij mij ook geleid tot impulsief kijkgedrag dat uitloopt op marathons.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.