Neighbours

Wat-krijgen-we-nu? Joe Mangel is terug op Neighbours? Ik heb die naar Europa weten vertrekken, toch, zo’n vijftien jaar geleden?

Ah kijk, inderdaad. Mmm… Neighbours. Ik heb daar toch een paar jaar een plaatsje voor in mijn leven opengehouden, toen ik een televisie had op kot. Daarvan gesproken, eigenlijk: hoe zou het nog zitten met de tweelingzusjes Alessi?

Alessi twins

Hm. Niet zo goed, blijkbaar. Gayle en Gillian Blakeney zijn verhuisd naar de VS van A, zegt Wikipedia:

In 1994 the sisters moved to the United States (where they still reside today) to pursue acting roles, landing guest spots on various film and TV projects.

Eén rolletje in een Silk Stalkings-episode, jaren geleden, en dan niets meer, volgens IMDB. Jammer. Ik hoop dat ze het goed maken. ‘t Zagen er sympathieke meisjes uit. Met talent en zo, ook wel.

YouTube, zoals meestal eigenlijk tegenwoordig, heeft er meer van. Deze clip, toen ze veertien waren, nog vóór ze in Neighbours zaten:

…en nà Neighbours, in Stock, Aitken & Waterman-formaat:

Geen grote kunst, maar toch sympathieke meisjes.

4 reacties op “Neighbours”

  1. Wel, eigenlijk… euh…
    Nee, ik krijg het niet over mijn lippen. 🙂

    Ik was jong, ik wist niet wat gedaan zo rond 17u, dat was indertijd ook zo ongeveer het uur waarop ik wakker werd, het was vijftien jaar geleden, wat moet ik zeggen?

  2. Ik vind het vooral grappig om Jim Robinson (die pater familias die elk seizoen twee kinderen meer had) nu terug te zien in Amerikaanse topseries als 24 (vice-president) en The OC (grootvader).

Reacties zijn gesloten.