School toegevoegd: Seminarie en laboratorium voor experimentele,psychologische en sociale pedagogiek

Ha! Schoolbord, het Facebook en schoolbank.nl van Vlaanderen, daar kan een mens zich inschrijven en zeggen naar welke school hij geweest is. Mijn lagere school stond er tot zonet nog niet bij, maar nu dus wel.

Allen daarheen! 🙂

Doe mee met de conversatie

9 reacties

  1. Vriend(in), geliefde of leerkracht uit het oog verloren? Surf snel naar http://www.SchoolBORD.be en vind je oude klasgenoten en vrienden terug. http://www.SchoolBORD.be is de grootste, tofste en leukste vriendschapssite van Belgiê. Het is de grootste in ons land, met de meeste leden, èn de meeste scholen in Vlaanderen en Wallonië. Daarmee is ze dus de meest efficiënte. Want zo heb je de meeste kans om je vrienden op te sporen. Je kunt onbeperkt (klas)foto’s toevoegen en van namen voorzien. Een boost voor je geheugen. Doen, dus. Ook buitenlandse scholen kun je toevoegen. Inschrijven is gratis. SchoolBORD is als enige vriendschapssite vrij van reclame en’ pop-up’s. Met uitzondering van de discrete Google adsense, die soms voor ludieke combinaties zorgt en leuk is voor de ‘Speeltijd’. Voor de toffe extra’s betaal je een paar luttele euro’s. 12 euro voor 2 personen.
    Voor alle duidelijkheid. http://www.SchoolBORD.be is een vriendschapssite die zich geïnspireerd heeft op gelijkaardige sites in het buitenland, meer bepaald die in Nederland, waarop de initiatiefnemer haar liefste vrienden een paar jaar geleden heeft teruggevonden. http://www.SchoolBORD.be wil dergelijke unieke ervaringen voor iedereen mogelijk maken. Als een vriendschapssite.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.