Gemist

Dedju. Vorige week 24 gemist. Is het nu nog wel de moeite om te kijken morgen? Of zou ik beter de tijd nuttig aanwenden en naar mijn achterstallige Losts kijken? Het is al een tijdje dat het wat tegensteekt, Lost, maar ze beloven dat het allemaal beter gaat worden in de tweede helft van het seizoen, dus ik gun ze het voordeel van de twijfel.

En dan nog anderhalve House MD kijken, en dan nog een halve maand Daily Show, en een week of drie Colbert Show. En dàn zal ik weer up to date zijn.

6 reacties op “Gemist”

  1. Lost? Da’s die serie die al weken stil ligt omdat ze het einde aan het bedenken zijn en ze het zichzelf zo moeilijk hebben gemaakt dat ze er niet uitkomen. Ik zou nog wat wachten tot zeker is dat er ooit een eind aan komt. Kwestie van de frustratie te besparen dat ze eeuwig bij seizoen 3 aflevering 6 blijven hangen… 😉

  2. Volg serie 5 van 24 gewoon maar, want je hebt het echt nodig voor seizoen 6. En die ownt. En Lost begint ook opnieuw te ownen, en ja, de vorige aflevering van House MD was toch wel een van de betere van dit seizoen.

  3. Van ‘Lost’ komen er minstens 6 (ZES) seizoenen. Nog drie jaar bullshit dus, voordat je het einde te zien krijgt. Een mens kan zich dan afvragen of hij het ervoor over heeft nog drie jaar door modder en mist te waden voor hij de oever bereikt. Anyway, ik vond het tweede seizoen al zwaar sucken, dus ben ik al lang afgehaakt.
    ’24’ is toch véél beter? En wat dat gemist hebben betreft: je hebt nog altijd de ‘catch up’-dingeskens aan het begin van elke aflevering hé.

  4. Lost gaat naar mijn mening zienderogen achteruit… 7 staat te wachten op de hdd, maar nog niet gekeken. 24 heb ik al gans staan maar nog niet gezien. Season 6 terwijl toch al downloaden voor als we eens veel tijd hebben ;). En ondertussen geniet ik verder van Prison Break, afl 16 season 2 gezien en daar zit de “swung” er dik in!!

Reacties zijn gesloten.