Doe mee met de conversatie

56 reacties

 1. ja, ik ken het ook van de kindjes op school tijdens het carnavalsfeestje “ey meester, zou je mijn cd willen opleggen, tis jumpmuziek.” en dan moet je je serieus houden. Ik lachte die gevallen int vorig millennium al uit.

 2. Prachtig, die gasten zijn de max!
  Dat wil ik ook kunnen, doch waarschijnlijk heb ik er het talent niet voor.
  ‘t Moet enorm goed zijn voor de conditie en blijkbaar hebben die gasten dat wel want ‘k hoor ze amper ademen en ‘t sop loopt niet direct van hunne kop af.

 3. mja, eigenlijk was het de hype van 2005 met een hoogtepunt in 2006, maar in 2007 is de trend naar de jeugd (-10 jaar) gegaan, zoals veel trends van oud naar jong gaan.

  In de kempen staan ze blijkbaar voor op deze dingen 🙂

 4. ik heb nooit goed gewetn wat hakken is, maar jumpen is blijkbaar nog meer zwaaien met de benen…
  toen ik nog studeerde zat er een hakker uit scherpenheuvel op mijn kot die altjid dikke boel had op fuiven met de mènne vèn Diest…

 5. Zélf kan ik het ook, al wordt ‘t soms als ‘marginaal’ bekeken. Je zou er van op kijken hoe leuk ‘t eigenlijk wel niet is, als we toch even dit met hakken gaan vergelijken, nemen we er ineens headbangen bij. Allebei een kenteken van een bepaalde soort van muziek, hetzelfde concept, ander ‘dansje’.

  Jumpen, hoe commercieel het ook begint te worden met die “klein mannen”, is een goede uitlaat klep. Even elk verstand op 0 zetten en een beetje onnozel doen, dat is toch geweldig?

  Die Patrick lijkt me trouwens een ongelofelijke sympathieke kerel, ookal ziet hij er wel erg ‘marginaal’ uit.

  Over de Kempen gesproken, ben twee weken geleden nog naar ‘Clubber Fever’ met oa DJ Massiv VS The Rebel, Coone VS Dark-E, DJ Marcky, DJ Furax (etc.) geweest. Pas sinds gisteren is mijn linkerknie volledig hersteld, en dan denk je dat stretchen wél degelijk helpt. Dat moet je er dan bijnemen zeker?

  Ik zag dat je WoW speelde trouwens, zelf heb ik wat geleden al Karazhan clear, Maulgar, Kazzak,… Ondanks dit alles ben ik ‘t toch flink beu aan ‘t worden; nooit gedacht om te stoppen na al die tijd? (Mijn Guild, ziet er redelijk kinderachtig uit maar spelen met volwassenheid én een zéér groot aandeel humor doet ‘t ’em wel hoor. Ik haat al die 24/7 WoW Players die dan players kicken als ze hun GM ‘A fat tiny virgin’ noemen omdat ‘t de waarheid is. Als je een serieus spel wilt spelen, moet je uzelf niet in zo’n fantasierijk spel begeven. Altans, dat is mijn mening. Want met al die Elfjes (én kuch, hunters kuch) trek je de aandacht van elke 10-jarige die Rogue als het franse rood spelt. (Wil niet zeggen dat ik altijd grammaticaal correct ben, ik ben er zeker van dat dit stukje tekst door een rode markeerstift zou doorkruisd worden moest ik dit aan mijn titularis afgeven; maar ik doe m’n best!)

  Ik ben op een idiote manier op je blog terechtgekomen, zocht wat op over ‘Schoondochter Gezocht’ omdat ik het een ongelofelijk humoristisch programma vind (onaangezien het feit dat ‘t entertainment gehalte zich laag bevindt) en die Peter (Metal- en middeleeuwenfan; betekent niet dat ik iets tegen beide heb) is toch wel een grappig ventje.

  Zo, meer heb ik momenteel niet te zeggen.

  DISCUSS!
  – Diss.Nites

 6. En ‘t internet steekt ook weer tegen precies, Opera heeft soms toch wel kleine bugs, sorry voor de triple post, yet again.

 7. Yep,

  Ik vind jumpen wel nog leuk, zo leuk zelf dat ik een jumpcontest organiseer in mijn school waar ik les geef! Voor degene die wilen meedoen: Op 21 april in KTA heule! Inschrijven om 14u!

 8. Yo Jongens ,
  Jullie kunnen goe jumpen ik en nog ne maat van mij doen allebij al 3jaar jumping!
  Allebij jullie maken schone beweging blijf zo verder doen en misschien zie ik jullie dan wel is in THE OH Gavere A2B man

 9. Pingback: Jumpen - 1steKeuze
 10. Vanavond in De Laatste Show:
  jumpen met als gast DJ Coone!!!

  Als je wil komen kijken:
  om 17u15 bij ENG-Videohouse op de Tollaan 93 in 1932 St-Stevens-Woluwe (Zaventem). De opname start om 17u45 en het einde is voorzien omstreeks 19u45!

  Tot straks!

  Nele Bauwens
  De Laatste show

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.