Feynman

Richard Feynman: koop zijn boeken. Koop een biografie of een autobiografie. Koop, als het u erg interesseert, zijn Lectures on Physics. En als het u ook maar een béétje interesseert, schaf u dan de Best Of aan.

Dit zijn niet die legendarische lectures, maar het geeft toch een idee. 

Het komt wat moeilijk los, fast dus gerust forward naar minuut 9 als het u teveel irriteert, of anders naar minuut 20 want daar begint het eigenlijk pas echt. En eigenlijk begint het pas op 35 minuten, maar het kwartier tussen minuut 20 en 35 alleen al is de moeite waard.

En de serieuze weirdness begint rond minuut 45. 

Deel twee en drie (vier niet gevonden, helaas!):

En verder ook: The Pleasure of Finding Things Out.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Ik heb alle vier de delen van dit filmpje, inclusief andere filmpjes van feynman die ik her en der op internet heb gevonden. Wanneer je het interessant vindt kan ik uitzoeken waar ik ze precies had gevonden. Je mag me mailen op mijn gmail muratdemirci.muratdemirci@gmail.com Ik denk eraan om een nederlandse/belgische fanclub op te richten voor richard p. feynman. Mocht je interesse hebben…..

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.