9 reacties op “Kogel door kerk”

  1. Ik sta er een beetje van te kijken dat je voor Vista gekozen hebt. Je werkt toch veel met Adobe programmatuur meende ik te weten? Onder Vista zijn er nog verschillende problemen met die programma’s (oa. het telkens opnieuw moeten activeren van photoshop) en Adobe heeft laten weten dat ze geen updates uitbrengen voor bestaande producten, maar slechts de nieuwe producten Vista-ready gaan maken. Dit is ook de reden waarom ik geen Vista draaien heb op mijn machine.

  2. Mocht je geïnteresseerd zijn in ‘goedkope’ 19″ breedbeeldschermen (1440×900) dan kan ik je zeker die uit de aanbiedingen van de Aldi deze week aanbevelen. Heb er hier eentje staan en bevalt me uitstekend… de kleuren, het contrast en de scherpte van een Sony LCD-scherm dat er langs staat (met dezelfde specificaties) verdwijnen echt in het niets. En dan zeggen dat het 100 euro minder kost. (220 euro)

  3. Proficiat met de nieuwe kleine ..euh, ik bedoel computer! Ga je hem zelf assembleren?

    Als je nog een scherm (of twee) zoekt, moet je zeker is naar BeHardware surfen. Daar hebben ze een paar degelijke monitor reviews, waaronder een 19″ LCD round-up.

Reacties zijn gesloten.