Doutzen Kroes

Doutzen Kroes is een Nederlandse juffrouw, geboren in 1985 in het Friese Oostermeer, leert Wikipedia. Wat een kleine wereld! Een paar jaar geleden gingen we met het (vorige vorige) werk voor de viering van twintig jaar Unit 4 met een paar duizend man voor een lang weekend naar It Wiid in Eernewoude, een gehucht naast Oostermeer.

Dat schept een band, vind ik toch.

En inderdaad, nu Linn het zegt: ‘t Is Doutzen op de reclame voor L’Oréal Perfect Slim. Maar of mama Kroes ze herkent op de Photoshop? Geen idee. Het interweb op zoek naar foto’s in iets meer natuurlijke toestand (geen evidentie, met zo’n supermodel) gaf me onder meer de volgende:

Cc-MichaelKorsNY06awBS_101-Dout Cc-MichaelKorsNY06awBS_102-Dout

DK-3ma4 Dou5xa

Geen lelijke juffrouw, voorwaar. En hoe meer ze lacht, hoe mooier, me dunkt. Waarom ze die modellen allemaal lijkbleek en dodelijk ernstig laten paraderen, ik vraag het me af. En what’s up with die afgrijselijke rage voor blinkende make-up? Daar rechtsonderaan: Givenchy slaagt erin om Doutzen Kroes er te laten uitzien als een al enkele jaren overleden en gebalsemde Yulia Tymoshenko—dat kan toch niet de bedoeling zijn?

Cc-ValentinoSS07_228-Doutzen Givenchyparis22

Doe mee met de conversatie

13 reacties

  1. Pingback: Anoniem
  2. Pingback: iMona-IME-

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.