Downloading updates

Goeie help. Ik hang mijn telefoon aan de computer, duw op de “update phone software”-knop, en ik krijg dit voorgeschoteld:

Foonupdate

Honderd. Dertien. Megabyte.

Ik dacht even in de zin Waar gaat dat in ‘s hemelsnaam eindigen? Het equivalent van een CD-ROM in zo’n telefoon steken? —en toen bedacht ik dat ik eigenlijk al een DVD in de PSP steek als ik er mee wil spelen. En dat er gigabytes op die telefoon en die PSP staan.

Slik. Aflevering zoveel in de reality-serie “We worden oud, meneer”.

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. ondertussen in 1995: ff nog 50k base memory in dos vrijmaken om dat spelletje te kunnen spelen…

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.