Doe mee met de conversatie

18 reacties

  1. Ik vraag mij af welke doelgroep ze daarmee voor ogen hadden. Bij mij slaat het alvast niet aan. Ik heb liever een partij die zich iets au sérieux neemt.

  2. Ik vind het Engelse filmpje niet echt goed, maar smaken verschillen. Het Vlaamse filmpje daarentegen vind ik heel grappig 😀 Veel overtuigender geacteerd ook, toch?

  3. Ann zegt in reactie 1 al voldoende : vooral erg irritant op de zenuwen werkend. Dan mag het nog “lokaal aanslaan”, een goeie copie zijn, politiek vernieuwend en wat nog allemaal zijn … het is ook dermate vervelend dat de meeste mensen het uitzetten/wegzappen vooraleer de boodschap doorkomt. Of erger nog … nog net dat ietsje meer een hekel krijgen aan die JA! campagne.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.