Joost invites

Tiens, wat nu? Michaël zei dat hij er 999 had. Ik kijk eens na, en wat blijkt?

Joostinvite

Weird. Ik heb ook 999 Joost invites. Net zoals, vermoed ik, iedereen. Euh, als iemand geïnteresseerd is, moet maar roepen hé.

Update: sorry. Geen invites meer uitgedeeld alhier!

231 reacties op “Joost invites”

 1. Vandaag gaan mijn amandelen er uit. Die nieuwe manier van tv kijken kan me deugd doen de volgende dagen. Dus graag als het nog kan …
  Hebben ze ook Schooltelevisie? Dat waren nog eens tijden.

 2. Kan ik er ook eentje krijgen aub, als ze nog niet op zijn? Ik weet ook wel niet goed wat het is, maar ik moet zien dat ik de trein van de vooruitgang op het internet niet mis… Ik zit sowieso al in de laatste wagon vrees ik.

 3. Hallo,

  op zoek naar joost invites kwam ik bij u terecht.
  Moest je er nog eentje op overschot hebben, meer dan welkom -ike (at) picone (dot) be-. Een vriendin van mij heeft er blijkbaar geen 999. Raar?

  Alvast bedankt.

 4. Je gaat nog een voltijdse job nodig hebben om alle requests te behandelen!

  Van je zieke en ongeruste PM 😉

  oh ja en voor mij ook eentje graag.

 5. ik heb al jaren geen kabel-tv meer, maar zou heel graga eens ‘joosten’, dus graag zo’n invite. Thanks!

 6. Natuurlijk wil ik ook graag een invite voor deze revolutionaire nieuwe manier van TV-experience! Thanks alvast.

 7. Hey, heb onlangs op stu bru lovende commentaar gehoord van de beta en ben ook wel benieuwd.

  indien je er nog over hebt ben ik ook wel geinteresseerd in een account.

  thanks,

  Maarten.

 8. jikes, is al een flinke lijst hier, maar zit nog niet aan drie cijfers denk ik, mocht er nog eentje over zijn zou ik ook wel eens een kijkje willen nemen! (Mij en add-ons je moet me kennen)

 9. Hey,

  heb je nog een invite over? zou wel cool zijn, heb er al goeie dingen van gehoord, wel crap dat we in belgië nog altijd een bandbreedte limiet hebben, maar bon..

  merci op voorbaat!

 10. kan er iemand een joost uitnodigning sturen ?
  mijn emails-adress is “roelheymans@hotmail.com”

  alvast bedankt !

  🙂

 11. Hallo een west-vlaming uit België is op ziek naar een invitatie voor JOOST. Dank je wel als je één mij richting uit kan mailen. Dankt U vriendelijk, Harold

 12. Al 130 comments? Dan heb je nog steeds meer dan 800 invites over 😀 Als het kan, zou ik er ook graag eentje hebben. Alvast bedankt!

 13. hey, als ge er nog eentje over hebt , pls invite me
  ik kan da zeer goe gebruiken aangezien ik thuis geen tv heb 🙂

  merci he

 14. heeft er iemand nog een Joost invite voor mij – ik zou dat graag eens uitproberen – hopelijk verbruikt het niet teveeel Mbytes – vorige email was misschien niet duidelijk met die o en die 0, daarom deze email –> distero@skynet.be

 15. Heb zojuist in het nieuws commentaar gezien over het nieuwe joost. ziet er inderdaad zeer leuk uit. Maar blijkbaar moet je daarvoor dus een uitnodiging krijgen. Iemand die reeds lid is, mag mij altijd eentje doorsturen. dank bij voorbaat. Groeten.
  sundiata365@hotmail.com

 16. Hallo, Wil ik Joost proberen ,zal ik toch een invite moeten zien te verkrijgen. Dus geef mij er maar 1, Alvast bedankt; Lex.

 17. Zal wel tijdrovend zijn om iedereen een invite te sturen.
  Maar als je tijd en invites over hebt, zou ik er ook graag één ontvangen.
  Alvast enorm bedankt.

 18. Ook ik ben geinteresseerd in een Joost invite maar ken persoonlijk niemand die al een user is en invites kan uitdelen. Graag ontving ik er dan ook één langs deze weg, indien de voorraad het nog toestaat. Alvast bedankt voor de moeite.

  Christian.

 19. Hallo,

  Tot mijn groote schaamte heb nu nog maar van JOOST gehoord. Het ziet er mij verschrikkelijk interesant uit zeker het SCI-FI en MANGA kanaal. Zou je mij mss een invite willen sturen? Ik zou zeer dankbaar zijn.

  Mijn email: debrandtbjorn@skynet.be

  En al nen thx bij voorbaat

 20. Hey, met veel plezier zou ik van jou een “invite” ontvangen.
  mail me : keyserseuze (at) yahoo (dot) com
  Thx 😉

 21. Als er nog iemand en Joost invite heeft, had ik er ook graag één gehad.

  email: nungha (at) gmail (dot) com

  Tnx

 22. amai, veel aanvragen! Ik hoop dat je de thread nog leest en mij er ook eentje zendt 😉

  bedankt!
  thomflash

 23. amai amai amai, zo sliert aan aanvragers voor een invite voor joost. Mag ik de mijne er nog bij plaatsen? ’t zou zeer welkom zijn en zo kan ik dan eindelijk eens het nieuwe programma uittesten en er een lap op geven bij belgacom als mijn adsl het zou begeven. En stiekem kan ik het eens uittesten op een SDSL lijn (van het werk uiteraard 🙂 )

 24. Als er nog ergens een joost uitnodiging moest in de kast rondslingeren zou ik er ook wel eentje willen hebben.

  Bedankt

Reacties zijn gesloten.