Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. Zelf heb ik 7 jaar sax gespeeld. Tegenwoordig jammer genoeg geen tijd meer voor, maar ik kan het Zelie enkel maar aanraden. Het is een super instrument.

  2. Een beetje boven mijn petje dit… Het mooiste stukje sax dat ik ken komt van Candy Dulfer en is de live uitvoering van Baker Street met Froger. Een stuk warmer gespeeld dan ’t origineel, vind ik.

  3. Michel, misschien is het wel een idee om je dochter op 16 juli mee te tronen naar de John Coltrane Tribute Night op Blue Note? Kan ze het meteen van een paar echte profs leren 🙂

  4. Daar zit ik dus voor de rest van de dag mee in mijn hoofd. Fantastische vondst, Kind of Blue is zowieso al één van mijn lievelingsplaten en So What is het beste wat erop staat. En de sfeer die de clip uitstraalt: geconcentreerd maar toch relaxed. Goed camerawerk, mooie belichting en een rustige montage. Dit is wat cultuur-TV zou moeten zijn.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.