Uithuizig

Ha, ik zég wel dat alles weer bij het oude is, nu we weer thuis wonen, maar niets is minder waar: ‘t is al twee avonden op rij dat ik geeneens in huis ben!

Maandagavond was er een debat in de Vooruit, en dinsdagavond was het het laatste optreden van het jaar van de Lunatics, in de Bal Infernal. Ik had al heel lang beloofd aan Peter dat ik langs zou gaan om foto’s te nemen, maar ‘t was er wegens niet in Gent zijn nog niet van gekomen.

En nu was het dus last chance to see. Met achteraf nog een try-out van Wouter Deprez bij.

Gevolg van dit alles, en stel u daar vooral geen vragen bij, is dat ik nu nog een paar uur wakker zal moeten blijven om enige liters te drinken. Ach ja. So it goes.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.