Work work work work

Duizend dingen te doen en geen tijd. Da’s normale kost, maar nu is het echt overdreven veel dat ik moet doen.

Men hoort mij niet klagen hoor, verre van. Een nieuwe laptop gekregen op het werk en zo, daar steekt een mens graag wat tijd in om het geconfigureerd te krijgen naar zijn goesting.

En o ja: de mensen van de reclameregie wisten me te zeggen dat er een probleem was met de layout van mijn weblog. Dat de rechterkolom onder de hoofdinhoud terechtkwam, dat was vermoed ik niet zo erg, maar dat de reclameboodschappen in de rechterkolom staan en dus ook onderaan een veels en veels te lange pagina stonden, dààr waren de mensen niet zo tevreden mee.

Met rede natuurlijk: mensen die betalen om bovenaan te staan, moeten bovenaan staan. Bleek dat het het probleem was dat Lapin McAdam ook al had opgemerkt: op oude Internet Explorers zorgt te lange tekst in de linkerkolom ervoor dat de rechterkolom naar onder de linkerkolom verhuist.

Met wat geluk heeft een overflow: hidden op de linkerkolom het opgelost. Hoop ik. Ik heb geen Internet Explorer 6 bij de hand waar ik nu ben, dus ’t is wat moeilijk te testen.

De reclames van de week trouwens: afgewisseld één van Microsoft—Defy All Challenges met Visual Studio—en één van SD Worx, Comedy at Worx.

SD Worx is mystery meat navigation maar heeft ook Gunter Lamoot die de klant uitmaakt voor fucking jeanetten, dus ik heb geen klachten. En die van Visual Studio is bloody impressive, zo op het eerste zicht. Zo helemaal spelletjes en alles.

Jawel: ik ben een commerciële hoer, begin maar al te lachen. Maar ‘t is voor het goed van het project, dus ik heb een excuus. En u?

Doe mee met de conversatie

9 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.