En toen werd het stil

Want dendezen heeft zijnen bruinen opengetrokken en Titan Quest gekocht.

Titanquest

Hooooboy. In dezelfde traditie als Gauntlet (all dis ruhnning iz giving me a good pump in der legs, remember?) en Diablo: hack & slash!

Rondlopen, klikken op wat blinkt om er leventjes en gerief uit te halen, klikken op wat beweegt om het dood te doen.

Aaah… meer moet dat niet zijn. O ja, behalve dat het 1600×1200 is en volledige anti-aliasing en màchtig schoon, en alles beweegt en het gras wuift als g’er door loopt, en alles, en alles.

Titanquest 2 Titanquest 3

So if you’ll allow me: ik ga snel trug, monsters doodslaan.

[for the record: jawel, “zijnen bruinen opentrekken” vind ik—shades of goatse—zo ongeveer de meest gemene zegswijze die er is]

Doe mee met de conversatie

10 reacties

 1. Woo, mooi ! Spijtig dat ik geen straffere bak langs mij heb staan. Misschien toch maar eens beginnen sparen, hoewel, mijn Super Nintendo is ook superleuk.

 2. Ziet er mooi uit, hoewel ik hack and slash nooit erg plezant gevonden heb. Diablo stak tegen na een uurtje.
  Nee, geef mij dan maar die goede oude Baldur’s Gate. Een grafische update daarvoor zou wel leuk zijn.

 3. Ik wacht dan toch op de nieuwe Call of duty, als het op piefpoefpaf en schone decors aankomt. En de nieuwe LOTR, zegt die je niets? Schijnt ook uitstekend te zijn.

 4. @Gerrit: ik heb de ieuwe LOTR zien staan. Maar ‘t is online en zo, en ik vermoed dat er nagedacht zal moeten worden.

  Ik heb Oblivion ook op de computer, en daar speel ik regelmatig ook eens in, maar dat is ook al teveel nadenken, eigenlijk.

  Titan Quest lijkt me, voor het moment toch, na een avondje spelen, ideaal om te unwinden ‘s avonds. En: lekker standalone, dat ik mij niet moet sociaal gaan gedragen na mijn uren!

 5. Als je Titan Quest en Oblivion goed vindt, moet je zeker is Neverwinter Nights 2 spelen. Dat spel combineert zo’n beetje het beste uit de 2 werelden …

 6. heb mij daar een tijdje terug ook daaa-agen mee geamuseerd… is misschien wel wat repititief in het dingen dood doen enzo(maar dat was Diablo 2 ook) en misschien net daarom eigenlijk zo ontspannend… na ja, ‘t amusement nog ermee!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.