Feestje

Verrekte handig, feestzaalgelegenheden waar men om 22u ten allerlaatste buiten moet. En niet alleen buiten, maar helemaal opgekuist en in oorspronkelijke staat teruggezet en buiten.

Nee serieus. Anders zaten we daar nu nog, en dan zou ik helemaal geradbraakt zijn. Nu ben ik maar een beetje geradbraakt. 🙂

KipvantrojeVoor de rest: een goed idee, die kinderanimatie. Twee mensen van Kip van Troje kwamen kindercircus doen: spelletjes, en allerlei dingen oefenen, van jongeleren en evenwicht en alles. Het was eigenlijk de bedoeling dat ze een soort voorstelling zouden doen, maar dat is er niet van gekomen.

Geen erg, het was alvast een groot succes bij de kinderen—al gaan we volgende keer toch zorgen voor een zaal met wat betere akoestiek: nu, euh, galmde het nogal. En konden we elkaar bij momenten niet horen spreken, de volwassenen.

En voor de rest verwijs ik u graag door naar mijn betere helft. Ik moet nog dringend Titan Quest spelen.

2 reacties op “Feestje”

  1. Ssst, zwijg over die Titan Quest! Zelfs Wolf wil al mee ‘spookje spelen en de stoute beesten schrik aanjagen’ (Lees: mijn lich besturen en een visions of terror casten)

Reacties zijn gesloten.