Doe mee met de conversatie

12 reacties

 1. Je zit bij de Post. Accepteer het feit dat the obvious gestate moet worden (alsook alles tweetalig moet en zal vermeld worden, ook al is het incorrect) want anders komt nonkel vakbond in actie en dan zijn ze eraan voor de moeite.

  Wij krijgen hier wel geen slagroom op onze ananas, ik ga denk ik ook eens klagen bij de vakbond! On the other hand, wij krijgen dan weer niet van die bijzonder natuuronvriendelijke en onsmakelijke plastieken borden voorgeschoteld…

 2. Eikes, slagroom op ananas… waarschijnlijk zelfs zo van die fake slagroom uit een bus… alsof ze schrik hebben dat jullie anders te veel vitamines zouden binnen krijgen, opgelost met een hoop extra calorieën

 3. Rendv: daarboven lijken het echte bordjes te zijn.
  Daarom zou ik dat desserke dat erboven staat gepakt hebben.

  Maar dat kan ook te maken hebben met het feit dat ik geen ananas, noch slagroom lust. 😛

 4. @ YCF: dat is soms écht wel nodig hoor, dat soort meldingen…!

  Anders zeggen ze: “jamaar jamaar ik wistekik da niet, dakkik hier geen pintjes mocht drinken!” Of erger 🙂

  Direkt een vakbondafgevaardigde daar bij: “Meneer heeft gelijk, het was nergens aangeduid dat het niet mag, en in CAO zoveelenzoveel was duidelijk vermeld dat dat soort van mededelingen klaar en ondubbelzinnig moeten gecommuniceerd worden.”

  Ik heb nog bij belgacom gewerkt als pas afgestudeerde: de iets oudere generatie vond het leuk om daar iets te drinken dat op fruitsap leek maar eigenlijk veel vodka was met een scheut fruitsap. Voor de kleur, weet je wel. Het was daar wel ambiance, dat moet gezegd.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.