Safari /windows

Ik heb geen noemenswaardige problemen, eigenlijk. Zelfs niet met [[ en \ en ]] en zo:

Safari-ymmv

Wohow, leuk: dat wil dus zeggen dat het niet– of moeilijk te reproduceren bugs zijn. 🙂

…maar daar geheel naast: wel een ongelooflijke luxe, zo allemaal verschillende computers virtueel op mijn eigen computer staan hebben. Een Windows 98 en een XP had ik al draaien: die XP (zie boven) met IE 3.0 tot 7.0, Safari, Opera, en de laatste paar versies van Firefox. De 98 met allemaal nog oudere versies van vanalles erop (denk Mosaic en Netscape 2.02 en zo). 

Helaas: Ubuntu weigert dienst voorlopig. Misschien ligt het aan Vista, misschien aan VPC 2007: in alle geval start hij wel redelijk snel op, maar zelfs na drie dagen aan staan, zit hij nog zijn bootscherm te tekenen. Een ander virtueel dinges brengt misschien een oplossing. Of een andere distro, natuurlijk.

(wordt dat nog gezegd, distro, tegenwoordig?)

10 reacties op “Safari /windows”

  1. VPC is zo dat niet… ik vond het wel snel! Maar teveel probs die ik met VMWare Workstation niet heb… Zo is er ook de beperking om van ISO’s te booten die groter zijn dan 2GB. Lastig met Vista dat een DVD inneemt nietwaar… en ja ik werk altijd met ISO’s omdat die gebundeld op de schijf staan en dan moet ik niet voor DJ spelen als ik die cd’s nodig heb. Ubuntu werkt perfect op VMWare btw

  2. @Unexpected: inderdaad. VMWare wordt het, als ik écht een Linux nodig zou hebben. Al zou ik natuurlijk nog gemakkelijker één van de tientallen (lijkt het wel) ongebruikte computers hier in huis kunnen repurposen ook…

  3. VMware is idd ideaal. Als je geen licentie hebt en legaal wil gaan, dan is VMware Player meer dan voldoende. Gewoon op het net ergens een lege VMware harddisk downloaden (is een 4kB groot) en dan kan je beginnen met de installatie.

  4. FYI: ik heb virtual pc es geprobeerd en er even knoppix in opgestart op mijn werklaptop (jaja, de Dell Latitude D510). Knoppix was voor geen halve meter vooruit te branden.

    VMWare workstation erop, Knoppix in gang gezet en het flitstege vooruit. Ubuntu same story: alsof je niet virtueel aan het werken bent. VPC: big nono.

Reacties zijn gesloten.