Upgrade

Ik schaam mij bijna om het te zeggen, maar tot vannacht had ik nog een versie 2.0.1  van WordPress staan. Jawel: van januari 2006.

Het lukte niet om te updaten want ik had veel te veel custom gepruts in de WordPress-files zelf, en allerlei, en allerlei. Maar een blogplatform dat, zo zegt iedereen toch, zo lek als een zeef is om mee te beginnen, dat om de zoveel tijd een critical security fix presteert, zó een blogplatform dus anderhalf jaar laten staan zonder er aan te komen… beetje onverantwoord.

Upgegradet

Bij deze ben ik dus weer helemaal up to date, met backupstrategieën en alles erop en eraan.

Schaam op mij, ik weet het.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Euh, wel, euh, in mijnen tijd bestond dat allemaal nog niet, die nieuwerwetse “themes”.

    🙂

    Nee: het probleem was eigenlijk vooral dat ik met oude versies van plugins aan het werken was in WP1.5 (of zo), en dat ik die plugins zelf aangepast had. Maar dat die plugins niet meer werkten met nieuwere versies van WordPress, en dat ik ze dus nog wat verder aangepast had om in 2.0.1 te doen werken, en dan had moeten zitten dutsen links en rechts in de WP-files zelf.

    …en dat het dus allemaal in de soep draaide.

    Maar nu zou het dus allemaal moeten werken.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.