888

Kom het tegen, dat ik daar zo lang Media Center voor moet staan hebben om dat nu pas te ontdekken:

Ondertitels

Teletext werkt daarop! Er zijn dus verdorie ondertitels te krijgen! Zo ongelooflijk fantastisch wijs!

Als het op BBC geen live-programma’s zijn waar die ondertitels met een paar seconden vertraging komen, dan zet ik ze altijd op. Zorgt ervoor dat ik de televisie maar met een half oog moet volgen, dat ik tegelijk nog een boek kan lezen, dat het geluid maar half zo luid moet staan.

Good stuff.

Alleen jammer dat het signaal dat mijn computer binnengaat al drie splitters voorbijgekomen is, en dus zeer slecht en veel ruis heeft. Maar alla. Dat los ik op door het venstertje maar 800×600 of zo te zetten.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Ook als je opneemt? Want heel wat dove mensen nemen nog geen Digitale TV omdat dat langs alle kanten zou rammelen… maar het is net die 888 die voor ons belangrijk is, dat spreekt nogal vanzelf.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.