Booklog

Ha! Facebook is een enabler!

Net zoals ik altijd al een dagboek wou bijhouden (en het interweb dat na jàren proberen op papier mogelijk maakte), denk ik dat ik via Facebook na jàren proberen aan een lijst van boeken-die-ik-gelezen-heb ben begonnen:

De volgende dagen gaat het wat minder zijn, wegens Gentse Feesten, en vooral eigenlijk wegens alsdat ik het laatste seizoen van Alias moet bekijken en de twee seizoenen van Life on Mars.

Maar daarna vlieg ik er weer in. Ik denk dat ik telkens zo’n pil van door-de-duizend bladzijden van Terry Goodkind (ik heb er nog acht te gaan) ga afwisselen met iets anders.

En o ja, volgende week vrijdag lees ik natuurlijk de laatste Harry Potter uit. Dat spreekt.

Doe mee met de conversatie

9 reacties

  1. 😀

    Euh nee, ‘t is gewoon: overal waar het lukt om te lezen, lees ik. Op de trein, tijdens het wandelen, op de fiets, op het toilet, als ik ergens moet wachten… En ook: enkele boeken tegelijk lezen, dan kan het soms gebeuren dat er op één week drie boeken van 1000 bladzijden uit zijn. Heb ik er wel langer aan gelezen dan twee dagen per boek, natuurlijk.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.