Rzone

Tiens, wie zou dit nu zijn?

Elskapot

Zou de mens die Els haar weblog zo nodig moest “hacken” (och here) zo stom geweest zijn om zichzelf op de achtergrond te zetten? Of is het gewoon een standaard-macho-achtige foto?

…meh. ‘t Is de standaardfoto van dit theme.

Wel om de muren van op te lopen, als zo’n kieken uw website overneemt, dedju.

Nu, hij zal ongetwijfeld sporen nagelaten hebben, al was het een ip-nummer in de access logs. Voeg daar aan toe dat het iemand is die op de één of andere manier weet wat Els’ wachtwoord is ergens anders, en het net zal wel snel gespannen zijn.

Ik wens hem scrofula toe, de viezerd.

Doe mee met de conversatie

10 reacties

 1. Foei, Michel! Wij wensen consistentie op de grote Zog-site!

  In ‘t geval van een vriendin lees ‘k termen als viezerd en kieken, terwijl je een paar weken geleden nog vrolijk grinnikte met de hack van de Politie-site? En dat terwijl net de politie al jaren je vriend probeert te zijn!?
  Proper is dat!

 2. Hum.

  Bedankt voor de steun en zo. Scrofula lijkt mij prettig. Als sanctie. W…wat is een catch-all? Het verbaast mij nu ook van dat e-mailadres, even checken zo..

  En Peter, ‘t is niet omdat iets gezegd wordt dat het per definitie waar is. Het zit zo net iets anders in elkaar, hoewel iemand wel een zekere nonchalance te verwijten valt die enkel op vertrouwen gebaseerd was.

  Lelijke vent zeg, op die template.

  groetjes

  een murw-geslagen soepkieken

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.