Feesten

Gisteren in het Patershol. Wat rondgelopen op zoek naar een restaurant, uiteindelijk met Els en Julien en Marie in de Shalimar terechtgekomen.

Els

Els had er haar twijfels over, maar zowel Julien als Marie hebben er zonder problemen gegeten, ha!

Julien op restaurant

Marie eet Indisch

De kinderen zijn doodbraaf geweest, maar meer dan een uur moeten wachten op drie dagschotels, twee brochetten en twee tandoori’s, dat was toch wel schandalig lang. Vooral omdat er geen kat zat naast ons. OK, één koppel dat nà ons is is toegekomen. Maar zij hebben hun eten eerst gekregen, awoert.

Marie en Els

Julien en Marie en Louis en Anna

Enfin, en toen het eten toekwam… ik had het gekruid gevraagd en het was niet gekruid. Een lastiger mens dan mij zou het vlees lauw en uitgebakken genoemd hebben zelfs:

Tandoori mix

Afijn: gegeten, naar huis, mijn ouders op de koffie, Els naar huis, en dan terug naar de Feesten. Anderhalf! uur! zijn mijn moeder en Sandra in de Sjapoo blijven hangen, nota bene zo ongeveer de eerste winkel in de straat!

Hoeden bij Sjapoo

De kinderen hebben al met al mooi en rustig gespeeld…

Jan blaast een ballon op (bijna)

…en dan zijn we nog een glas gaan drinken bij het Huis van Alijn, waar ze allemaal ook nog mooi gespeeld hebben… tot het een beetje te laat werd. En vooral Louis lastig begon te doen, met variaties op dit thema:

Louis wil dat Jan iets doet en Jan wil dat niet doen (1) Louis wil dat Jan iets doet en Jan wil dat niet doen (2)

Louis wil dat Jan iets doet en Jan wil dat niet doen (3)

We noemen het “Louis wil dat Jan iets doet en Jan wil dat niet doen”. 🙂

In het naar huis gaan is het zelfs tot een regelrechte hysterische krijspartij verworden met Louis, maar al met al: fijne dag. He he.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.