To do

Het lijken drie stapeltjes, maar het zijn er eigenlijk vijf:

Boeggn

Links Malazan Book of the Fallen, waar ik aan begonnen ben, en redelijk fantastisch goed lijkt te zijn, zo op de eerste paar pagina’s van het allereerste boek afgaand.

Helemaal rechts Sword of Truth, waar ik het eerste boek van uit heb (mwoaf), en aan het tweede begonnen ben (bof). Ik denk dat ik éérst Gardens of the Moon uitlees, en dan pas verder doe in Stone of Tears.

In het midden: Saga of the Seven Suns. Dat nog niet helemaal af is, en dat ik dus voor het laatst houd. En daarboven: 1632 en Capacity, allebei onderdelen van grotere gehelen. Als die twee goed zijn, koop ik de rest.

Hm. Misschien lees ik wel eerst 1632, dat zou moeten snel uit zijn.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Ik ben vijf minuten geleden begonnen met Goodkinds achtste boek: Naked Empire. Gisteravond las ik de laatste pagina’s van zijn zevende, Pillars of Creation, dat mij diep teleurstelde want:

    Het zesde boek, “Faith of the fallen” is echt, echt, mega. Ik was er dagenlang van onder de indruk. Ik herinner me er nog alles uit, en dat is al een jaar geleden dat ik het las. Ik hoop dat zijn achtste weer zo eentje wordt.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.