Leterme voor het Atomium

Deze heeft de ronde van de mailboxen gedaan op het werk vandaag:

Leterme-atomium

Grimlach. 🙂

Het perspectief dat men op de zaken krijgt met Waalse collega’s: priceless. Er zouden meer mensen in zo’n gemengde omstnadigheden moeten werken.

Bron: muggenbeet.

Doe mee met de conversatie

10 reacties

  1. Het is inderdaad schrijnend hoe verschillend we tegenwoordig tegen de dingen aankijken. Spijtig dat alleen de Walen iets om Bxl geven…
    Trouwens, moet je niet oppassen met Sabam en afbeeldingen van bovenstaand monument? 😉

  2. De reacties vanuit Wallonië zijn overweldigend, al vind ik het zelf een van mijn eenvoudigste fotobewerkingen. Blijkbaar vinden zij het grappig in zijn eenvoud. Er zijn ondertussen zelfs journalisten die om een interview verzocht hebben. De blogs en onlinekranten waarop de prent te zien is/was is niet meer bij te houden. Als er maar gelachen wordt…want dat gebeurt op blogs en sites toch wel erg weinig vind ik. groetjes, Ludo

  3. Altijd maar lachen met die mens, terwijl hij voor één keer zijn hart liet spreken: … le jour de gloire est arrivé … Zot van glorie, maar dat wisten we al vòòr hij de bouillabaisse aanvatte.

  4. @gerrit: ik vermoed dat het antwoord de haven van Antwerpen is? Om eerlijk te zijn zou ik het moeten opzoeken. Maar Antwerpen, dat gaat over de logistiek van tastbare producten, in containers enzo (en petro)chemie. Brussel gaat natuurlijk minder over dat soort producten.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.