Verbouwingen: nieuwe start

Ik ging iets schrijven over hoe Peter en Freya langsgeweest zijn en hoe we lang en grondig gepraat hebben van de nieuwe keuken en de nieuwe bibliotheken overal, maar ik vermoed, aan het getokkel in de zetel achter mij te horen, dat mijn betere helft er wel over zal schrijven.

Dus kan ik volstaan met te zeggen dat we er redelijk gerust in zijn. En dat we uitkijken naar een fantastische keuken en twee fantastische bibliotheken, die ze allemaal op maat zullen maken.

Hoera!

update: ik blijf vergeten dat ze ook nog ander werk te doen heeft — blijkt dat het het Sint-Baafskouterparkartikel was voor Gentblogt. En ze staat nog een artikel achter over Planckendael ook. Dus misschien komt het er niet meer van.

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. @ O.: bedankt *bloost bij complimentjes*
    @ unexpected: Ha! Eindelijk heeft het internet het ook door. Ge ziet het nu zelfs aan hoe rap ik die twee posts geschreven heb … Niet dus 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.