Beu verleed

Dat is het mij: WordPress heeft blijkbaar opnieuw kuren, en voor sommige (veel? weinig? geen idee) mensen is http://blog.zog.org niet zichtbaar.

Ik kan het niet reproduceren, ‘t is blijkbaar weer zo’n “blank page”-historie waar geen enkel mens blijkbaar een sluitende diagnose voor heeft.

Hatelijk, hatelijk, hatelijk.

En ondertussen, sinds een half uur of zo, merk ik dat het echt wel precies hetzelfde is als vorige keer: de pluginspagina (/wp-admin/plugins.php) is leeg.

Ware het niet dat ik er eigenlijk niet de moed voor heb, ik zou al lang overgestapt zijn naar iets anders dan WordPress. En ik begin mij weer in dezelfde positie te bevinden als twee jaar of zo geleden: dat ik er bijna geld voor zou willen betalen om het opgelost te krijgen.

Dedju.

update 15u33: ik dénk dat ik het gevonden heb. Opnieuw dezelfde file, /wp-includes/kses.php, die problemen gaf. Opendoen, karakter toevoegen, saven, sluiten, weer opendoen, karakter verwijderen, saven, sluiten, en het werkte weer.

WordPress, soms, ik vraag het mij af.

Doe mee met de conversatie

15 reacties

  1. ’t Is wel raar: in Firefox geen beeld. In FeedDemon (dat op IE gebaseerd is) wel beeld, maar bij het posten van een comment een foutmelding, dus daar ging het dan ook mis. Volgende keer zal ik die foutmelding eens kopiëren.

  2. Ik houd mijn adem niet in. 🙂

    Ik heb de hebbelijke gewoonte om zo ongeveer alles wat ik informaticagewijs in mijn handen krijg binnen de kortste keren naar de zak te helpen.

    Het volste vertrouwen dat dat met Fork ook zo zou zijn. 😀

  3. En nu al eens geprobeerd een andere spambeveiliger te gebruiken? Zoals je weet was dat hét probleem bij mij. Alleen heb ik de allerlaatste versie van wp (morgen komt de nieuwste release) en de ingebouwde Askimet die dààr opstaat is véél beter. Oke, ik besef dat jij onmogelijk advies kunt aannemen van een leek zoals ik, maar echt, da ies, da ies!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.