Doe mee met de conversatie

11 reacties

  1. Ik herinner mij de schrijfmachine van mijn grootvader, die naar boven kwam telkens als hij een ‘officiële’ brief moest schrijven. Het zwarte en rode lint, het correctielint, het dooreen raken van de hamertjes als je te snel typte,… Helaas, hij komt morgen niet terug uit Kosovo…

  2. U hebt mij voorwaar geraakt met uw tijpsel.
    Ik zoek al een tijdje, op rommelmarkten her en der, naar een typmachine, en het grappige is, iedereen heeft ‘de zijne’ op een blauwe zaterdag naar het containerpark gebracht.zucht…

  3. Er zijn er ook die de ‘hunne” nooit willen wegdoen. De mijne is gewoon meubilair geworden. Brrr…ik schreef er op sedert mijn zevende, het idee van hem weg te geven lijkt mij absurd, en nochtans, ik ben geen ‘dingen’ of ‘verzamel’ mens

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.