links for 2007-09-02

Doe mee met de conversatie

7 reacties

 1. Zo grappig! Yes, i’ve seen it. (Gelezen echter niet…) LVB-commentaarbewoners, lol. Ik moet iedere keer denken aan die twee mannetjes op het balkon in de Muppetshow. Bij LVB zijn ze echter niet met twee maar idd. met “a cast of dozens (usual suspects) “. Scrollen verplicht bij die luitjes.

 2. Goh, mannekes, ik kom al niet zo vaak op lvb en de commentaren had ik tot nu toe al helemaal overgeslagen, maar ik heb blijkbaar wat gemist! Dat ‘Koppen’ daar maar eens een reportage over maakt:
  Rechtse gifkikkers – wie zijn ze? Waar nesten ze? Wat maakt ze zo venijnig? Waar hebben ze zo schabouwlijk leren schrijven? Waarom hebben ze in godsnaam leren schrijven? 🙂

 3. Goh Fredje jong (of mag ik Frankske zeggen?), dat moet zeer doen hee, dat de rechtse gifkikkers uw gazetten niet meer kopen om gulder retrograde klimaatopwarmende inclusieve praat te lezen.

  Tja, waarom hebben ze leren schrijven? Misschien om de kleren van de indymediatieke linkse allahflooiende would-be keizers weg te schrijven?

  Wie ze zijn? Van overal een beke, he manneke. Ge zoudt u verschieten (dus van kleur veranderen) wie daar zo allemaal achterzit. En waar.

 4. Ja oetl*l. Als jullie geschreven pers niet zo’n onvoorstelbare leftozoide Einheitswurst was zou ik vandaag de dag misschien nog wel eens een gazet openslaan. Linkse sukkel. Mijn hele leven kreeg ik rotzooi door mijn strot geramd, door het Internet hoor je eindelijk eens andere geluiden.

 5. Ik heb het eens opgezocht in het rode woordenboekje, Michel.
  Dit is wat er staat:
  OETL*L: acroniem voor “Ook Eens Tegen Linkse Ster Lallen”; meestal gebruikt door rechtse commentaarbewoners die aan correct taalgebruik een broertje dood hebben. Komt zelden voor als eerste reactie, maar als een soort napraten van eerder gegeven negatieve commentaar van gelijkgezinden.
  Best te beantwoorden met: NAZI? (Voluit: Nog Andere Zinvolle Inzichten?)

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.