Kwies

Ik ga vanavond naar een quiz in Mechelen. Voor de cliniclowns, en betaald door Adhese, de vriendelijke mensen die dit en andere Belgische weblogs voorzien van advertenties.

Ik ben zelf zo geen ICT-hoofd, en ik ben dan ook helemaal benieuwd naar de vragen die ze gaan stellen. Het is een quiz voor “Everybody who is kindly towards the ICT sector: ICT companies, ICT teams, PR companies, bloggers, institutions…” — maar daar ben ik niet zo enorm veel verder mee. Iedereen die sympathiek is tegen de ICT-sector, mja.

Ah, ‘t is in Tengels, zie ik net. Iek zin ies beniefd.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Allez, allez Michel. Zo bescheiden of wa?! Dat kan voor een rondwandelende encyclopedie gelijk gij toch allemaal zo moeilijk nie zijn 🙂

    Succes en tot vanavond zou ik zeggen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.