Met de woorden van de onsterfelijke Kabouter Lui…

Ik word daar zo moe van, ik word daar zo moe van.

Dat ik over de mannen van Tokio Hotel zou geschreven hebben om links te lokken en volk te lokken en SEO en dingen. Zucht.

De truken van de foor: ik ken ze, ik zou ze kunnen toepassen, zeker dat, maar: I don’t give a rat’s nadgers.

Ik heb geen weblog voor de PageRank of voor het aantal hits, en al helemààl niet voor het aantal hits via Google. Het-kan-me-niet-schelen.

Wat mij betreft, en was het niet zo verrekte onhandig, ik zou de rest van mijn gezever alhier op mijn typmachine schrijven. Ik krijg jeuk als ik eraan denk, dat ik speciaal artikels over phentermine of watdanook zou gaan schrijven, of “zeven manieren om risicoloos gratis warez binnen te halen” zou gaan pennen in de hoop ergens op Digg of gelijkaardige te geraken, of dat ik links en rechts zou websitetjes gaan opstarten met mezelf in de footer voor de PageRank… eeyurgh.

Maar ja, in dergelijke zaken is het zoals in zoveel andere: van het ogenblik dat men iets durft te zeggen in de zin van “nee, ‘t is echt niet de bedoeling”, is het van hohoho, the lady doth protest too much, methinks!

Tja. Zucht, dus.

Doe mee met de conversatie

22 reacties

 1. God ja, ik geef wel toe dat ik zulke dingen zou doen om de reacties te zien binnenstromen. Maar enkel en alleen voor de fun, niet omdat ik op pageranks geil.

  En nu verder met BSG.

 2. Allez, M, nog méér hits nodig ? U vraagt, wij draaien :

  Tokyo Hotel naked pics !

  Als uw teller nu niet over verhit geraakt qua hits weet ik het ook niet meer ! 😉

 3. Ik vind zoektermen die mensen ‘voor niets’ naar mijn blog brengen onhandig, en ik vind die pageranks in die zin ook niet interessant. Ik vind het tof als mensen via pakweg ‘kinderboerderij gent’ op mijn artikel uitkomen, maar ik vind het zinloos als mensen naar ‘fruit’ zoeken en op ‘Turks fruit’ uitkomen. Ik wil zo graag efficient zijn!

 4. Tja, maar Michel, ben je ooit niet eens bekend geworden door een zekere dame der voorgevel?

  Krijg je nog niet steeds hits van domme mensen die hun naam in het Japans of Chinees willen hebben voor een tatouage?

  Nou dan!

 5. Oei, daar is de blogpolitie!!

  Christophe: er is niemand die uw arm vasthoudt en dwingt mijn nonsens te lezen hé.

  Als er iemand is die denkt dat ik mij ook maar iets aantrek van de kijkcijfers of — met permissie — de mening van mensen die me niet dierbaar zijn, tja: pech. 🙂

 6. Pingback: Bart De Waele
Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.