Rug, en sync

…en de reden dat ik daarnet een half uur lang gezocht heb naar mijn PSP(‘s) en naar mijn Aldipod? Omdat ik op de trein naar muziek wil luisteren terwijl ik aan het slapen ben.

Ik heb zojuist mijzelf een slapeloze nacht bezorgd door in ongeveer elke kast te kijken die we hebben, en daarbij (crap, maar ‘t was te voorzien) mijn rug wellicht voor de volgende anderhalve à twee dagen naar de kloten te helpen.

Daarom ben ik misschien nog het nijdigst: ‘t is op dergelijke momenten dat een mens beseft dat hij eigenlijk maar een kwart mens meer is, verdomme. Mij een keer of vijf bukken om met een zaklamp in een lage kast te kijken, een paar keer over en door de opeengestapende dozen in het achterhuis stappen en ‘t was prijs.

<zelfmedelijden>

<herpakt zich>

Ah well. Niets aan te doen. Rugpijn tot daar aan toe, maar ik moet en zal muziek luisteren. Syncen naar de gsm dan maar:

Synctonokia

Mha. Viva de multifunctionele wotsits. En dan is het nog een geluk bij een ongeluk, moet ik een toestel minder meesleuren.

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. Maakt niet uit: moet het gewoon houden van Gent naar Brussel. Dat lukt echt wel: ik heb die N95 zonder enig probleem kunnen gebruiken als GPS van Gent tot aan de Center Parks een paar uur verder, met zo’n dag batterij op overschot.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.