4 reacties op “So what you’re saying is…?”

 1. nee het lukt dus niet . . .
  nou ja, als mensen langs elkaar heenpraten;
  http://www.geencommentaar.nl/index.php/2007/10/07/gc_s_zondag_matinee_1
  nog meer woorden;
  http://www.courtfool.info/nl_Kosten_misbruik_en_gevaren_van_de_dollar.htm
  en de ellende is pas echt compleet hier;
  http://www.nujij.nl/gc-s-matinee-de-dag-dat-de-dollar-valt.1068979.lynkx

  hier zijn gelukkig geen misverstanden, alleen veel cijfertjes;
  http://www.babylontoday.com/national_debt_clock.htm

  Michel, wat deed ik verkeerd? ik was toch wel zo goed in Basic, maar een simpele HTML-tag werkt niet πŸ™
  Ik heb de -a href=”” title=””- met pijltjes ervoor en erna geplakt en ingevuld, maar in het voorbeeldschermpje verdwenen woorden πŸ™‚ Was een dag maar in HTML samen te vatten.
  Hulp!

 2. Beste David,

  Voordat we straks langs elkaar heen praten… πŸ˜‰

  Zou je me kunnen uitleggen hoe je vindt dat mensen langs elkaar heen praten (daar)? Ook ben ik benieuwd naar je visie over ‘stelen’.

  Let me know..

 3. Johan,

  Tegen elkaar praten, en des te meer woorden, des te groter de kans dat we elkaar missen, hoe raar taal werk πŸ˜‰

  De discussies zijn niet zo mooi als Michel aanhaalde, maar de ene heeft het over goud en vertrouwen en de ander over complotten van de FED en de administratie van de VS. Vertrouwen en complotten zijn niet elkanders vrienden, vandaar mijn ge-‘link’.

  Het stelen heeft niet mijn interesse en nee, ik probeer niet de discussie te ontlopen. Het macro-economische, de koehandel met geld, maar vooral de reΓ«le mogelijkheid dat de economie van de VS aan het wankelen slaat interesseerde mij. Verder vond ik de verklaring over de koppeling en de olie interessant; De olieverkopende landen verliezen veel koopkracht buiten de VS door olie in Dollars te verkopen, en ik vroeg me al langer af waarom ze hier dan toch mee doorgingen.
  Ik grapte ooit eens tegen een Amerikaan dat de wapens van de VS waardeloos zijn als ze een oorlog met China aangaan; China hoeft alleen maar haar Dollars te dumpen en de wereld economie ligt in “puin”, met alle gevolgen van dien.

  Ach, onrust in de economische wereld, dus eindelijk wat te lezen.
  Moet ik gaan twijfelen aan mezelf met zo’n interesse ? πŸ™‚

Reacties zijn gesloten.