Drat

Trein gemist. Er was er één om 8u48, de volgende is om 9u48. De nadelen, soms, van aan de Dampoort te wonen.

Ja, ik zou met de fiets naar Sint-Pieters kunnen gereden zijn, dan zou ik nog een half uur vroeger op het werk zijn dan ik nu zal zijn. Maar sinds ik daar een tijd geleden op één dag anderhalve fiets gestolen ben, weiger ik een duur-uitziende nieuwe fiets daar nog te parkeren.

Ik ga wat teksten voor het werk nalezen hier in het station en op de trein. Dat moest toch gebeuren, en als ik op het werk ben is dat soms moeilijker.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. De veiligheid van jouw en mijn fiets aan de Dampoort zijn evenmin gegarandeerd. Afgelopen vrijdag werd de fiets van mijn vrouw gestolen op klaarlichte dag. Enkel voorwiel en fietsslot bleven over als kruimels op een tafel…

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.