32

Ik houd echt wel elke keer mijn hart opnieuw vast: ik leef via de feedreader met alle hoogtes en laagtes mee, of toch met wat er via het internet doorsijpelt.

Het ging heel wat minder, en toen ging het weer beter: zullen we dan maar parafraseren wat ik vorig jaar ook zei?

573703_64529182

Het lijkt alsof de zesdaagse nog maar net gedaan is. Binnenkort weten we of het Boonen of Nys wordt. Nog even en ‘t is weer Parijs-Nice. En dan is het praktisch al Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. En als die achter de rug zijn, is het weer de Giro, en na de Dauphiné Libéré is het al de Tour… en waren er ook geen olympische spelen?

Gelukkige verjaardag An, en al het beste toegewenst.

2 reacties op “32”

  1. Dankjewel…

    ‘t Is Boonen geworden vanavond. Zag ik met twee halve ogen. Verjaren kan vermoeiend zijn, maar ook wel fijn. En nu verder… hopen op nog een jaar, beter als het kan, hetzelfde als het moet. We zien wel.

Reacties zijn gesloten.