OneNote

‘t Is eigenlijk wel stom: ik ben een enorme fan van OneNote, maar ik gebruik het de laatste tijd niet meer. Voornamelijk, natuurlijk, omdat ik geen TabletPC meer heb: zonder tablet is het gewoon veel handiger om in een boekje te schrijven dan op een computer te zitten tikken tijdens een vergadering.

Maar het is wel jammer, want ik blijf het een fantastisch programma vinden.

Ik had even gedacht dat ik het zou kunnen gebruiken om dingen op mijn weblog te schrijven (file > send to > blog), maar nee, dat roept gewoon een macro aan die copy-paste naar Word doet en van daaruit naar een weblog zendt.

Jammer.

Overigens blijft dàt ook een Fijne Feature, dat bloggen-uit-Word. Beter omgaan met beelden en thumbnails en dergelijke, en integratie met Flickr en het zou perfect zijn.

Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. Ik wilde oorspronkelijk ook met OneNote aan de slag, heb het ook even gebruikt, maar nu ook nie meer… Wat voor mij echt gewaldig werkt momenteel is de IO2 digitale pen van Logitech. Die Anoto technologie is echt de max. En ge kunt er zelfs tags mee maken die bv notities automatisch OCRen en dan naar Word sturen – om dan met een vloeiende beweging ook de blogosfeer in gekeild te worden…

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.