Dag vier zonder machine

Zonder scheermachine, that is.

Ik ben in totaal bijna twee weken ziek te bed geweest, en dan scheert een mens zich natuurlijk niet. En nu is het dus al zo lang geleden dat ik niet meer weet waar ik mijn scheergerät heb laten liggen.

En loop ik dus rond met een rattig baard-achtig-iets van iets meer dan een week. Maar ik mag geen nieuw toestel kopen van Sandra, want ik heb er vorig jaar al eens een nieuw gekocht en dan een week later mijn eigenlijk ding teruggevonden.

Oh man, miserie.

update yo yo yo YO czech it out! Mijn broer had voor nieuwjaar een nieuwe machine gekregen wegens zijn oude kapot, maar nu heeft mijn madam een nieuwe kop voor de oude machine van mijn broer gekocht, en dus ga ik morgen helemaal glabre kunnen workshop doen voor Fortis, en helemaal globre kunnen voor de vluchtelingen briefing meemaken, hoera!

Mijn madam is de beste.

Doe mee met de conversatie

8 reacties

  1. Nah. Soms heb ik geen tijd ‘s morgens, en dan loop ik er mee door het huis terwijl ik me scheer, en dan leg ik het ergens neer net voor ik buiten stap om de trein te halen, en als het de dag daarna is, dan weet ik het wel nog liggen, maar tien of meer dagen later: no idea.

    En het huis is niet groot, maar het kan echt wel overal liggen.

  2. Zoals Guido Belcanto zong : “echte mannen scheren zich niet elektrisch, echte mannen scheren zonder elektriek !” Maar ja, ondertussen twijfelt de mensheid aan het man-zijn van Guido zelf.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.