Een scheerbeurt later

Ahem. In het departement het kan niemand schelen maar het kan mij niet schelen dat het niemand kan schelen.

Dat scheren van gisteren, dat was dus gemakkelijker gezegd dan gedaan: de scheermachine van mijn broer had dan wel een nieuwe kop, maar dat hielp niet echt. De tondeuse was namelijk naar de pieren.

Een goeie tien dagen van uw gezicht schrapen zonder tondeuse: niet zo gemakkelijk. Ik ben er een goeie drie kwartier mee bezig geweest. En zoals te verwachten was, bleken er vanmorgen nog links en rechts van die vieze lange haren te staan. Ah well.

Niet geschoren Geschoren

De foto’s hierboven, trouwens: als het enige licht in huis een 40 watt-peertje is, de batterijen van de flash leeg en het statief zoek.

Doe mee met de conversatie

13 reacties

  1. Kijk dat begrijp ik nu niet: wel van moleskine schriftjes houden maar je toch elektrisch scheren. Elektrisch scheren is toch zoiets als Frontpage voor de gezichtsbeharing?

  2. Ge kunt dat haar ook gewoon laten staan natuurlijk … (ok, ik geef toe dat ik iets heb met baarden, maar dat wist ge nog niet wellicht)

  3. Ha, je was precies weer gelijk indertijd bij Impakt/Netpoint! Nu nog lang haar en een verdubbeling van uwen BMI en we’re back 🙂

  4. Elaba! Hij scheert zich nu eindelijk weer! ‘k Heb lang genoeg moeten zagen dus ge moet hem nu niet proberen overhalen om opnieuw zijn gezichtshaar te laten staan hé
    @Veerle: ik deel uw ‘iets met baarden’ immers absoluut niet 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.