Etter

Zonder al te veel commentaar. Het is niet omdat men gelijk heeft (ergens), dat het een goed idee is om zich op deze manier te gedragen:

Ik daag om het even wie uit om dit tot het tenenkrullende bittere einde te bekijken.

Boontje, loontje, tadadum.

Doe mee met de conversatie

11 reacties

 1. Wie bedoel je dan, Michel?
  Ik vond zowel De Croo als De Crem tenenkrullend… precies twee klein mannen, vechtend om een speelgoedje.
  Ze hadden beiden wel ergens een punt, maar luisteren naar elkaar is ook daar een grote zeldzaamheid blijkbaar…
  Zucht, en die mannen (de politici, cliché!) moeten voor de rest dan de lijnen bepalen… dubbel zucht…

 2. En zo kom ik nu al de hele dag mensen tegen die met evenveel plezier als ikzelf toekijken hoe de vleesgeworden arrogantie PDC op zijn neus gaat. Zelfs De Standaard, het afgelopen jaar toch echt wel weer een tsjevengazet, had het over een “brokkenpiloot”. Is die overgangsregering toch voor iets goed.

 3. Politiek is een machtsspel, en hier zien we duidelijk een voorbeeld van twee politici die vechten voor de macht over het parlement. De “eerste burger” van het land toont hier ook niet echt het goede voorbeeld.

 4. Ik heb in de kamercommissie Media ook eens zo’n discussie meegemaakt. Het ging er toen over of er al dan niet op een bepaalde manier mocht worden gestemd volgens “het reglement”. Maar blijkbaar was er niemand, maar dan ook niemand die “het reglement” echt kende. Resultaat: schorsing (jazeker, maar voor beperkte duur! :-)) en intussen ging de voorzitter het uitzoeken. De clou van het verhaal: tijdens die pauze hebben ze “het reglement” nergens gevonden en hebben ze de debatten maar voortgezet alsof er niets gebeurd was. Topentertainment, daar niet van, maar wel een beetje verontrustend, hoor…

 5. decrem is té grappig….
  de meest onbekwame politicus ooit, maar zooooo grappig. Dé calimero die door pubers op villa politica onder tafel werd gepraat…

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.