FeedDemon is gratis

Serieus waar. Ik betaal er al een eeuwigheid voor, maar nu hebben Windows-gebruikers geen excuus meer.

FeedDemon is een feedreader die serieus goed is. En die synchroniseert met online: al wat ik op mijn ene pc gelezen heb, heb ik ook gelezen op mijn andere, en ook op www.newsgator.com. En als ik een Mac zou hebben, zou het ook gelezen zijn op NetNewsWire, dat ook gratis geworden is.

Oh, en als ik een feed toevoeg in één van die dingen, dan komt die ook bij in al die andere, en verwijderen idemditto, natuurlijk.

En zeg wat je er van wilt: het is gewoon veel aangenamer om met een native applicatie te werken dan via zo’n ellendige klik, wacht, klik, wacht, klik, wacht webbrowser.

14 reacties op “FeedDemon is gratis”

 1. Ben al jarenlang blije gebruiker van Feedreader (ook van de verniet), en sinds kort RSS via Outlook 2007 (ook bijna gratis he :-)). Marcheert ook goed!

 2. Helemaal mee eens.
  Ik gebruikte tot nu toe een analoge setup met Greatnews en Bloglines (Greatnews gebruikt dus de Bloglines API), maar heb gisteren die Feeddemon gedownload en mijn 2 jaar oude newsgator account nog eens bovengehaald.
  Wel vreemd, om te zien wat je twee jaar geleden las!

 3. Maar die synchronisatie via NewsGator, wordt die dan ook gratis? Ik heb daar een gratis abonnement voor 2 jaar op gekregen bij aankoop van FeedDemon, maar dat loopt volgende maand ten einde. Eens wat opzoekwerk doen, straks na ‘t werk.

 4. En ik gebruik al een hele tijd Netvibes. Zolang dat stabiel zijn werk blijft doen vind ik dat ideaal. Zeker aangezien ik bijna nooit een vaste pc of laptop gebruik en veel ‘on the road’ ben. Al kan het natuurlijk altijd beter 🙂

 5. Dit is fantastisch nieuws!
  Ik heb indertijd enorm gezocht naar wat ik de beste feedreaders vond op zowel windows als mac platform en daar zijn toen FeedDemon en NetNewsWire uitgekomen, nog voor die door NewsGator overgenomen werden.
  Toen NewsGator dan nog eens synchronisatie tussen de twee mogelijk maakte was ik helemaal gewonnen en heb ik er ook voor betaald.
  Het feit dat alles nu nog eens gratis wordt is terug een serieuze stap vooruit.

 6. Download geprobeerd. Niet slecht, maar wat ik zoek is een gratis pakket waarin al mijn kanalen samenkomen (RSS-feeds, hotmail-inboxen, gmail-inbox, …). En waarin ik nog eens een filter zou kunnen loslaten. Dat zou pas informatiebeheersing betekenen!
  Of bestaat dit niet?

 7. @Wouter: bedankt voor de info, nu ben ik helemaal content. Ik moet FeedDemon 2.6 nog installeren, de laatste Release Candidate draait hier nog. Ik zal me er even aanzetten!

 8. Ik ga het eens proberen, maar weet niet of het opweegt tegen Google Reader. Zoals unex is die waarschijnlijk handiger als je op verschillende computers leest.

Reacties zijn gesloten.