Danku

Hebt u dat ook soms, dat het er even uit moet? Zo’n hartenkreet die beter neergepend is dan ingehouden?

Komt-ie.

Dankuzeerwel om me eraan te herinneren waarom ik zo’n hekel aan u heb. Zelfingenomen, opgeblazen, onzelfrelativerende, omhooggevallen, talentloze, arrogante, vieze mensen. Stik in uw zelfgenoegzaamheid, verzwelg in uw irrelevantie en kringruk u een lamme arm, bende belachelijke nulliteiten op een hoop.

Heh. Dàt lucht op. En straks gezond weer op.

Doe mee met de conversatie

10 reacties

  1. Als dat aan mijn adres gericht zou zijn, dan zou ik voor de rest van het jaar zielig in een hoekje kruipen, denk ik :s ‘Nulliteit’ vind ik wel een fantastisch spotwoord! 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.