Gadget envy

Grr. Als ik zo’n weblog gelijk het deze zie (via Laurens, en Laurens: vertel die mens eens dat zijn RSS niet werkt en dat hij geen permalinks heeft :), dan krijg ik altijd goesting om zo’n moblog dinges te doen. Eigenlijk zou ik al kunnen e-mailen naar hier, maar ik heb niet zo’n behoefte om mijn emoties op elk ogenblik van de dag in te tikken op zo’n voos GSM-klavier.

Foto’s daarentegen… als ik een manier zou vinden om die rechtstreeks door te beamen… Maar ik heb er dan weer niet het geld voor over om zo’n voze iMode-GSM te kopen, die dan na een paar weken toch niet-opgeladen in mijn binnenzak blijft zitten. En bovendien, ik wil van die foto’s niet alleen een lo-res beeldje hebben maar ook the full enchilada, 4 megapixels en dingen.

Dus: ik wil een 5 megapixel-camera, met ingebouwde naar-lage-resolutie-convertor en ingebouwde naar-tinternet-stuurder. Mot kenne. Toch?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.