Lien Van de Kelder naakt

Lien_van_de_kelder_1In de mailbox:

Máándenlang heeft een team van stylisten (hetzelfde dat verantwoordelijk is voor de al jaren zijn dienst bewijzende look van Guy Mortier) zich het hoofd gebroken over wat copresentatrice Lien Van de Kelder op de avond van de uitreiking van de Pop Poll-medailles zal dragen. Ze hadden zich de moeite kunnen besparen, want wat blijkt nu? Lien is de laureate in de categorie ‘Wie zou u graag uit de kleren zien gaan’ en heeft er op de koop toe mee ingestemd op 3 maart ook écht te strippen voor de pakweg 15.000 toeschouwers in het Antwerpse Sportpaleis. De enige voorwaarde: 100.000 mensen moeten een petitie komen tekenen. Waar wacht u nog op? Eén adres voor de Lien Van de Kelder bloot-petitie en alle andere info over Humo’s Pop Poll de Luxe. De Pop Poll gaat door op maandag 03-03 in het Sportpaleis. Tickets kunnen nu nog hier besteld worden.

(Jààà, dat was een bericht van Adhese. Jààà, de link gaat via Doggy Bites en dan naar Humo.be, met een code erbij om te achterhalen wat de bron van de klik is. Jààà, dit is al wat u denkt dat het is. Kijk, ten bewijze: )

LienA96

(Ik weet overigens niet wie Lien Vandekelder is.)

12 reacties op “Lien Van de Kelder naakt”

  1. Lien is echt een prachtvrouw,iedereen wil haar wel uit de kleren zien gaan maar dat ze dat maar niet te vlug doet,laat uw verbeelding werken

Reacties zijn gesloten.