Op reis, op reis, op reis

De kogels zijn door de kerken: gisteren lag de finale confirmatie voor de Information Architecture Summit in mijn baksken op het werk, en gisteren ook lees ik op het weblog van mijn madam dat we naar zo’n all-in op Kos gaan op vakantie.

De vakantie, dat zal niéts van werk, niéts van inspanning worden. Zeer misschien huren we een fiets om eens rond dat eiland te rijden, maar voor de rest: alleen de betere patattenzak uithangen aan het zwembad, met een zak boeken om te lezen en da’s alles.

All-in, dat is dus dat we blijkbaar gewoon nergens moeten voor bijbetalen. Dat de kinderen frisco’s kunnen krijgen zonder dat we ze zelfs maar een eurocent moeten meegeven, dat we kunnen eten en drinken wat we willen—cocktails vanaf tien uur ‘s morgens! Duizend dikke Duitsers drinken vrolijk met ons mee!

En zó ziet het er daar uit:

Product_1629_PG219411902

Product_1629_PG219523002

Ik ben in mijn hele leven nog nooit zó op vakantie geweest. Mwoehahaha.

Ik hoop dat mijn rug het uithoudt, da’s het enige: normaal gezien kan ik niet slapen in een slecht bed (letterlijk: niet kunnen slapen, er als een wrak uit komen, verrekken van de pijn), en heb ik een goede stoel/zetel nodig om op te zitten, wil ik de dag doorkomen. Alla. We shall see.

Doe mee met de conversatie

13 reacties

 1. Zoover geeft uw hotel een score van 8.7 voor 168 beoordelingen. Dus wel eentje van de betere.

  En de Duitsers, nee, nee, dat is voorbij, die zijn nu de goeien. De russen, ja, die zijn een pakske erger…

  Mischien een of ander opblaasbaar/verstelbaar kussen meepakken voor uw rug ?

 2. De Britten, DAT zijn schoelies. Doch dit geheel terzijde.

  Ik had na een week aan het zwembad liggen op Djerba rugpijn van de ongemakkelijke ligstoelen. Ik, met mijn jonge, flexibele rug. Dus als ge een week aan het zwembad of strand wilt liggen, zoek een zwembad-lig-oplossing voor ge vertrekt, kwestie van niet de hele tijd als een schim van uzelve te moeten rondlopen. Misschien een opblaasbaar kussen of een luchtmatras of sorts? Een gewaarschuwd man…

 3. Mmm, goeie bedden en zetels, daar staan dergelijke hotels toch meestal niet voor bekend.
  Zelf (met een ‘normale’ rug) al een paar pijnlijke ervaringen achter de rug in dergelijke toeristenhotels; meestal door veel te zachte (of gewoon totaal doorlegen) matrassen. Het went wel na een paar dagen , maar echt comfortabel is het toch niet.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.