Frustratiedag

Mijn Word doet raar op het werk. Raar in de zin van “van zodra ik naar een andere applicatie switch, en eigenlijk ook om de zoveel tijd een hele tijd bevriezen”.

Tien seconden, dertig seconden, twee minuten: onvoorzienbaar. Reden? Geen idee. Autosave staat af, er is geheugen en swapruimte genoeg. Ik heb het met één document van 70 pagina’s met een paar tiental screenshots erin, maar even goed met een meetingverslag van och here twee bladzijden en geen enkele afbeelding.

Het zal wel goed komen, die dingen hebben de neiging goed te komen, en ongetwijfeld ligt het aan ergens een detail van een template die nog naar een andere server zoekt, of een corrupt beeld of iets in die zin, en wellicht is alles opgelost met een repair van Word, maar ondertussen is het van tegensteeckeghem.

Het allerbeste was vanmorgen, na bijna twee uur kleine kleine dingetjes in dat rapport van 70 bladzijden aangepast te hebben en in detail vanalles nagelezen te hebben en aangevuld, dat Word besloot het voor bekeken te houden.

Wuif dàg met het handje.

Ik heb thuis verder gewerkt vanavond, met één oog op de wijvenfilm en daarna met één oog op The L Word (mmm Jennifer Beals) en met in mijn achterhoofd dat het toch wel spijtig is dat ik al het schoon weer gemist heb, de afgelopen jaren in The Bold and the Beautiful.

Taylor was weg! En nu is ze terug! En Ridge moet kiezen tussen Brooke en Taylor! Shakespeariaanse toestanden!

En ik mis dat allemaal.

Verder is het onnoemelijk fantastisch veel aangenamer om op twee grote schermen van 1600×1200 te werken in Vista en Office 2007 dan op één te donker scherm van 1920×1050 in XP en Office 2003.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Wat was er op TV met Jennifer Beals? En ach the bold and the beautiful: het is nooit, maar dan ook nooit, telaat om de verhaallijn terug op te pikken. Ikzelf ga daar nog een aantal jaartjes mee wachten. Ik hou het op zapperij tussen Neighbours en Home and Away.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.