Seksueel aktieve hetero’s gezocht

Als er mij dingen gevraagd worden, dan doe ik dat. Ik ben daar geen lastige mens in.

Bij deze dus: Sensoa, het Vlaams service– en expertisecentrum voor seksuele gezondheid en HIV, zit met een beetje met de handen in het haar. Ze willen jongvolwassenen horen, maar ze krijgen weinig tot geen respons op hun oproep.

Het is nochtans niet zo moeilijk: ben je tussen 20 en 30 jaar, hetero en seksueel actief? Dan wil Sensoa je graag aan het woord laten. En je krijgt er een bioscoopcheque voor in ruil.

Sensoa organiseert groepsgesprekken over seksuele ervaringen en seksualiteitsbeleving. Met jouw inbreng kan Sensoa beter op jullie vragen inspelen, en allerlei initiatieven rond seksualiteit voor jongvolwassenen uitwerken.

Het spreekt vanzelf dat zij volledige anonimiteit en vertrouwelijkheid bij de verwerking van de gegevens garanderen.

De gesprekken vinden plaats in juni en juli 2008 zowel in Gent als in Antwerpen, ‘s avonds, en ze duren maximum twee uur. De groepjes bestaan steeds uit maximum 8 personen. Die dus elk een bioscoopcheque krijgen.

Voor verdere praktische details of vrijblijvend meer informatie: stuur een mailtje naar ilse.vandevelde@sensoa.be.

6 reacties op “Seksueel aktieve hetero’s gezocht”

  1. lol, geen response ? Ik raad sensoa aan bepaalde chatboxen af te schuimen he (oa vtm, vt4, jim), of naar game forums waar er toevallig een babe foto passeert. Ontluikende taferelen gegarandeerd.

    dat ze geen response krijgen….. vreemd, het gaat over niets anders op het internet

Reacties zijn gesloten.