Persoonlijke mails

Ik had een bestelling geplaatst, een tijdje geleden. Mijn voorraad was op, en meer dan dat hoeft u er niet achter te zoeken.

(Noot voor mijn madam: nee, écht waar, een tijdje geleden! En het was een zeer kleine bestelling. Zééér kleine bestelling.)

Ik verwacht niet altijd onmiddelijke gratificatie, in dergelijke dingen: ik kan er wel tegen dat het een tijdje duurt. En kijk eens wat ik krijg van bevestigingsmail:

Thanks for the order and praise “Bob”!

You happened to place this order just as we were leaving town for an important meeting (with my newborn infant grandson). Normally we fill orders within one day, but we’ve just returned to the office so in this case we are running a bit late.

HOWEVER! Your goods will be put in the mail today (Oct. 27) or tomorrow at the very latest, so don’t lose your faith! You should receive your crucial SubGenius materials in two or three days! (Or a week for overseas orders.)

We sincerely appreciate your patience, and during this temporary Econocataclysm, we especially appreciate your BUSINESS!

Groots. Ik streef trouwens naar een afzendadres zoals dat van de mens die mij mijn bestelling gaat doorsturen: 4th Stangian Orthodox MegaFisTemple Lodge of the Wrath of Dobbs Yeti, Resurrected (Rev. Ivan Stang, prop.). P.O. Box 181417, Cleveland Hts, OH.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.