SUCK ON THIS, TAXIPOST

Eén mailtje naar Amazon waarin ik de situatie uitlegde –pakket ergens bij de Post, Post weet niet wanneer het geleverd zal gevonden worden — en dit was het resultaat:

Dear Michel

Thank you for contacting Amazon.co.uk and for bringing this to our attention.

I am sorry to hear that you did not receive your order.

In addition to a wide selection of items, one of our aims at Amazon.co.uk is to provide a convenient and efficient service; in this case, we have not met that standard. Please accept our sincere apologies.

It does appear that something may have gone awry with the delivery of your order #026…125 – the package should have reached you by now.

I have placed a new order #20…361 for the same items to be sent to the same delivery address.

We will post it to you as soon as possible at no additional charge.

Pfeh. Dát is klantenservice.

Doe mee met de conversatie

12 reacties

  1. Ooit hetzelfde meegemaakt: duur ($ 125) boek besteld bij amazon.com, dat maar niet aankwam. Na twee mailtjes meteen een ander toegestuurd gekregen. Toen vier weken later de oorspronkelijke bestelling alsnog aankwam (was al die tijd blijkbaar blijven hangen bij de douane) heb ik die meteen aan amazon geretourneerd, met nog een bedankingsmail erachteraan. Gelet op die service was dat de evidentie zelve. Ik moet er wel bijzeggen dat ik sinds 1998 al vele maandlonen bij Amazon heb achtergelaten. Mogelijk maakt hen dat wel coulanter.

  2. Dat zou het natuurlijk ook wel ergens kunnennzijn, dat ze mij daar al vijftien jaar als goede klant hebben.

    Maar ik vermoed dat ze er wel zullen voor verzekerd zijn. En dat ze een telefoon gepleegd zullen hebben naar biepoowst en daar al direkt in ‘t snotje zullen gekregen hebben dat het niet in orde zou komen.

  3. Men zou denken dat het gewoon gaat accumuleren en de tweede poging hetzelfde lot gaat ondergaan. En wanneer ik zeg “men zou denken”, dan bedoel ik “ik heb Wachtlijntheorie gevolgd en kan bewijzen dat het naar alle waarschijnlijkheid zo gaat verlopen.”

  4. Ik vorige week woensdag drie boeken besteld bij amazon.co.uk ! Vrijdag al geleverd door taxipost! Hoe spelen ze dat dan wel klaar?

  5. Taxipost 24, altijd last mee. Ik vraag me af of ze zelf weten waarvoor die “24” in de naam van de dienst staat :).
    Maar misschien nog een tip; op amazon.de zijn veel artikelen goedkoper dan op amazon.co.uk én is de verzending altijd gratis (indien de bestelling meer dan 20 euro is). Ze hebben natuurlijk niet identiek dezelfde artikelen, maar ik heb al gemerkt dat dit in veel gevallen wel het geval is.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.