Gennez toch

Caroline Gennez zou zeker op Obama stemmen. Mevrouw Gennez over haar verblijf op de Democratische Conventie:

Het was eigenlijk een heel inspirerende vijfdaagse, omdat ze er op een heel open manier discussiëren over de rol van Amerika in de wereld en heel open omgingen met die toch wel verscheurende primaries in de Democratische partij, tussen Hillary Clinton van het establishment van de Democratische partij en die Obama die, och ja, revolutionair was en op een heel andere manier de politiek benaderde […].

Irony much?

En ook: herhaal in ‘s hemelsnaam geen twintig keer dat ge daar geweest zijt, we weten het ondertussen wel.

En ook: “the proof of the pudding zoals ik vaak zeg”, dat is inderdaad op papier een uitdrukking in het Engels, maar als het gesproken wordt, dan zegt men niet pud-ding. Dat komt redelijk stom over, vind ik.

7 reacties op “Gennez toch”

  1. Van zodra een geïnterviewde het woordje ‘eigenlijk’ laat vallen, zap ik weg, En van zodra ik Gennez zie verschijnen, zap ik alleszins weg.

  2. Zelf ben ik partijlid ( excuses) sinds 1978. 30 jaar.

    Ook 25 jaar direct – professioneel betrokken geweest. Van de eerste dagen in 1979 van het SEVI ( studiedienst SP), over internationaal secretariaat tot 15 jaar PES ( Partij Europese Soc Dem).
    Je zal begrijpen dat mijn oordeel hard kan zijn.
    Wel:
    – Gennez is zondermeer een echt moedig talent.
    – Resultaten dienen allerminst blitz noch instant te zijn.
    Ik zou niet in haar schoenen willen staan.
    Ze doet het, en ze doet het goed.
    Ik meende het echt wanneer ik haar na Visie 08 & conges gefeliciteerd heb.
    En voor de rest heb ik aan wie het moest weten mijn gedacht gezegd. Bijv : nu eigen individuele glorie achterwege laten & een ploeg vormen, gelijkgericht. Daar kan zelfs op termijn plattelands VL ( dus : alles wat niet stedelijk is) tegenop.

Reacties zijn gesloten.