Mhu? Wat?

Het is al zaterdag, gedimme.

Zoudt ge willen geloven dat ik er van ver noch van dicht een idee van had welke dag het was, tot ik naar de kalender op mijn computer keek?

Het had even goed woensdag kunnen zijn, of donderdag, of maandag.

Al wat ik zeker weet, is dat twee januari op een vrijdag valt, en dat ik dan naar de neurochirurg mag.

4 reacties op “Mhu? Wat?”

  1. Dàn pas? Je zou toch denken dat met zo’n barst ze je metéén op de operatietafel zouden leggen, niet? Of is het allemaal zo erg niet? Of zijn ze allemaal gaan skiën?

  2. ‘t is al een tijdje twee januari geweest… van tijd tot tijd check ik je blog om te kijken wat het verdikt van de neurochirurg was. Het feit dat er af en toe nog iets verschijnt stelt me enigszins gerust. Ge leeft toch nog ! Mogen we ervan uitgaan dat geen nieuws goed nieuws is ???

Reacties zijn gesloten.